De netwerkconnecties in de hersenen van onze zaakvoerder Karin Van Loon, die ook de taak van webmaster op zich heeft genomen, hebben het begeven door een té grote hoeveelheid dataverkeer. We doen ons uiterste best om zo snel mogelijk het aantal datatransacties bij haar te verminderen zodat er weer wat ruimte vrij komt om deze website verder op punt te stellen.Wij verwijzen u ondertussen graag naar de partities die al wel op punt staan:

Onze homepagina met info over wie we juist zijn met onderliggende pagina’s over welke diensten u van ons mag verwachten, het advies dat we geven en de kwaliteit die we willen bieden.

Onze pagina’s over bedrijfsnetwerken waarin u alles terugvindt over wat netwerkbeheer bij Daffodil Services inhoudt, hoe u volgens ons uw netwerk best beveiligt en wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen van een netwerk.


  • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

    Groep Wuyts     

  • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

    GS Bouw NV     

  • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

    Horwin Comm.v.     

Partners:

Deel deze pagina: