• netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services

Daffodil Services

Daffodil Services heeft als missie niet alleen professionele maar ook steeds persoonlijke netwerk- en IT-services van de beste kwalilteit te bieden aan kmo’s en zelfstandigen. Elke dag opnieuw zetten wij ons voor de volle 100% in om de bedrijfsnetwerken van onze klanten vlot en zonder onderbrekingen te laten draaien, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business.

Kenmerkend voor Daffodil Services is dat we steeds op maat werken. Zo kunnen onze klanten keer op keer rekenen op de meest gepaste oplossing voor hun bedrijfssituatie. Wij gaan er prat op te kunnen zeggen dat we onze jarenlange en brede ervaring binnen de IT-wereld dagelijks inzetten om elk netwerk te beheren alsof het ons eigen netwerk is!


De diensten van Daffodil Services


Een vlot draaiend netwerk is cruciaal voor elke onderneming. Een goed netwerkbeheer is dan ook essentieel en laat u best over aan professionals zoals Daffodil Services. Wij besparen u kostbare tijd en energie door voor u back-ups te maken en te checken, netwerkbeveiliging in te stellen en te controleren, updates te installeren, licenties op te volgen, en ga zo maar door. Daarnaast kunt u bij Daffodil Services ook terecht voor de voor uw onderneming meest gepaste oplossingen op het vlak van netwerk hardware, servers en randapparatuur.

 
Daffodil Services heeft als missie niet alleen professionele maar ook steeds persoonlijke netwerk- en IT-services van de beste kwalilteit te bieden aan kmo’s en zelfstandigen.

Uiteraard gaat dit altijd gepaard met het nodige advies op maat van u en uw zaak. Nieuwe technologieën duiken immers op met de regelmaat van de klok, waardoor bedrijfsnetwerken soms puzzels lijken met voortdurend veranderende stukjes. Danzij onze brede ervaring kunnen we u bij Daffodil Services helpen om deze puzzelstukken in elkaar te passen tot een overzichtelijk en beheersbaar geheel!

Waarom kiezen voor Daffodil Services?


Daarnaast kunt u bij Daffodil Services ook terecht voor de voor uw onderneming meest gepaste oplossingen op het vlak van netwerk hardware, servers en randapparatuur.
 

Bij Daffodil Services geloven we sterk in overleg met onze klanten. Aangezien we zelf een kmo zijn, begrijpen we als geen ander dat de noden en wensen van elke zaak anders zijn en dus een persoonlijke aanpak vereisen. Bij Daffodil Services bent u daarom geen nummer zoals dat bij de grotere IT-leveranciers vaak wel het geval is. Bij ons krijgt u de unieke service en behandeling die u verdient! 


Naast deze professionele, persoonlijke aanpak is ook onze kwaliteitsvolle apparatuur een belangrijke troef. We hebben er namelijk voor gekozen om enkel te werken met kwaliteitsproducten tegen betaalbare tarieven, zodat al onze klanten waar voor hun geld krijgen.

Daffodil Services, uw IT-specialist


Bedrijven worden alsmaar afhankelijker van informatietechnologie. Dankzij Daffodil Services uit Westerlo (nabij Olen, Geel en Herentals in de provincie Antwerpen) hoeft u hier niet over wakker te liggen. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossingen voor uw onderneming en kunnen eveneens de implementatie en het beheer van uw IT-netwerk voor onze rekening nemen.

Op onze website vindt u alvast verdere informatie omtrent onze diverse diensten. Heeft u specifieke vragen of wilt u graag een keertje met ons samenzitten, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@daffodil.be of op 014/265.300. Bij Daffodil Services behandelen we de bedrijfsnetwerken van onze klanten alsof het de onze zijn!

 
Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossingen voor uw onderneming en kunnen eveneens de implementatie en het beheer van uw IT-netwerk voor onze rekening nemen.

 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

servers bedrijfsnetwerken netwerk it-services
bedrijfsnetwerken netwerk it-services servers

Partners:

Deel deze pagina: