• netwerk nieuw netwerk netwerkinstallatie netwerk aanleggen
 • netwerk nieuw netwerk netwerkinstallatie netwerk aanleggen
 • netwerk nieuw netwerk netwerkinstallatie netwerk aanleggen
 • netwerk nieuw netwerk netwerkinstallatie netwerk aanleggen
 • netwerk nieuw netwerk netwerkinstallatie netwerk aanleggen
Een netwerk aanleggen zonder zorgen.
 

Een netwerk aanleggen zonder zorgen

Uw kmo verhuist, verbouwt, heeft groeiplannen, uw bestaande computernetwerk is verouderd, uw personeelsbestand is gegroeid, u wil sneller en rendabeler kunnen werken, u wil een betrouwbaarder bedrijfsnetwerk, uw bedrijf wil professionelere diensten kunnen aanbieden, … ?


Wat uw reden voor een nieuw bedrijfsnetwerk ook is, meestal is het er één die op zich al voldoende tijd en inspanningen vergt. Een nieuw netwerk aanleggen is dan ook een project waarbij u als kmo een goede, professionele IT-partner kunt gebruiken die met u meedenkt, een IT-leverancier waarop u kan vertrouwen om een deel van de organisatie van u over te nemen.


Netwerkinstallatie en netwerkmigratie van A tot Z

Bij Daffodil Services bent u aan het juiste adres voor een vakkundige en punctuele afhandeling op maat van alle elementen die deel uitmaken van een netwerkinstallatie en netwerkmigratie. Graag staan wij onze klanten op dit vlak ook bij doorheen alle stappen van hun project en in alle fases van de uitrol van hun bedrijfsstrategie.


Liefst zitten we al in het prille begin samen om het project waarvoor een nieuwe netwerkinstallatie of netwerkmigratie nodig is, te doorspreken. Zo kunnen we onze klanten nog voor er maar iets gepland of afgesproken wordt met andere partijen, al bijstaan met tips en advies die hen helpen heel hun project van in het begin gesmeerder te doen lopen. We denken hierbij bijvoorbeeld aan het doorlopen van de plannen voor een nieuwbouw zodat er vooraf rekening gehouden kan worden met de plaatsing van netwerkbekabeling en netwerkaansluitingen waardoor kostelijke veranderingen in de bouwwerken achteraf vermeden worden.

 
Netwerkinstallatie en netwerkmigratie van A tot Z.

Ook na de voltooiing van het project of de realisatie van de nieuwe bedrijfsstrategie van onze klanten, volgen wij de netwerkinstallatie en -migratie voor hen op. Zo kunnen we waar nodig het nieuwe netwerk na de installatie nog verder toespitsen op de behoeften en noden die voortvloeien uit de afronding van hun project of de verwezenlijking van hun bedrijfsstrategie.


Een nieuw netwerk op maat


Een nieuw netwerk op maat.

Elke kmo is anders en heeft dus ook een ander bedrijfsnetwerk en een andere benadering nodig, dat weten wij als geen ander. Het aantal werknemers, de aanwezige applicaties, de indeling van het gebouw, de bestaande apparatuur, de toekomstvisie, de sector, en ga zo maar door, zijn allemaal aspecten die een andere aanpak dicteren bij het aanleggen van een nieuw netwerk.

Daarom maken wij vooraf steeds een diepgaande analyse van de bestaande situatie en bespreken wij tot in detail wat de klant verwacht van zijn nieuw netwerk én wat zijn plannen voor de toekomst zijn. Zo kunnen wij het nieuwe netwerk tot in de puntjes afstemmen op de unieke behoeften, wensen en verwachtingen van onze klanten en dus zorgen voor een effectief netwerk op maat dat bovendien schaalbaar is in overeenstemming met de toekomstvisie van hun kmo. Dat daarbij alleen maar met kwalitatief hoogstaand materiaal tegen een correcte prijs wordt gewerkt, spreekt voor zich.


Een naadloze netwerkmigratie.
 

 

 

Een naadloze netwerkmigratie

Daffodil Services begrijpt dat u natuurlijk geen werktijd wilt verliezen met het opstarten van een nieuw netwerk of een netwerkmigratie. Daarom bereiden wij de installatie van alle netwerkapparatuur en de migratie van uw gegevens steeds zo ver mogelijk voor in onze werkplaats. Zo hoeft u tijdens dit proces niet onnodig gestoord te worden.


Wanneer de fysieke netwerkinstallatie en netwerkmigratie plaatsvindt, gebeurt steeds in overleg met de klant. Begrijpelijk verkiezen onze klanten meestal een netwerkinstallatie en netwerkmigratie buiten de kantooruren. Vaak is dat in het weekend zodat hun medewerkers zonder onderbreking op maandagochtend gewoon aan de slag kunnen in het nieuwe netwerk.

En vanzelfsprekend staan we die maandagochtend paraat om alle vragen in verband met het nieuwe netwerk te beantwoorden en medewerkers waar nodig op weg te helpen in het nieuwe netwerk zodat de overschakeling naadloos kan gebeuren en u onmiddellijk sneller, vlotter en rendabeler kan beginnen werken. Wilt u een nieuw netwerk aanleggen en meer te weten komen over hoe wij u daarbij kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op!


 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

netwerkinstallatie nieuw netwerk netwerk netwerk aanleggen
nieuw netwerk netwerk netwerk aanleggen netwerkinstallatie

Partners:

Deel deze pagina: