• netwerkbeheer netwerk bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerken
 • netwerkbeheer netwerk bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerken
 • netwerkbeheer netwerk bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerken
 • netwerkbeheer netwerk bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerken
 • netwerkbeheer netwerk bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerken

Netwerkbeheer door Daffodil Services


Daffodil Services zorgt ervoor dat netwerkbeheer geen extra zorg is of wordt!
 

Bij Daffodil Services weten we dat kmo’s zich volledig moeten kunnen toeleggen op de core business van hun onderneming. Hun IT moet in dienst staan van hun dagelijkse activiteiten en ze perfect ondersteunen. Om dit te kunnen garanderen, moet hun netwerk goed beheerd worden. Dat vraagt echter veel aandacht, tijd en uiterst gespecialiseerde kennis over steeds evoluerende systemen die kmo’s meestal niet in huis hebben. Daffodil Services zorgt ervoor dat netwerkbeheer geen extra zorg is of wordt! Dankzij onze professionele instelling en know-how zetten we ons elke dag opnieuw voor 100% in om het bedrijfsnetwerk van onze klanten vlot en zonder onderbrekingen te laten draaien.


Gaat er toch iets mis? Dan doen wij er alles aan om dit zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Door het beheer en onderhoud van hun netwerk over te laten aan Daffodil Services, hoeven onze klanten zich geen zorgen te maken om het netwerkbeheer van hun bedrijf. Wij nemen dit volledig op ons zodat zij zich kunnen concentreren op het dagelijkse bestuur, de toekomstvisie en de rentabiliteit van hun onderneming.


Wat kan u verwachten van netwerkbeheer door Daffodil Services?


Een stabiel en betrouwbaar netwerk dat snel en zonder onderbrekingen draait, is cruciaal voor elke onderneming. Een degelijk netwerkbeheer is dan ook onmisbaar en laat u best over aan een ervaren professional zoals Daffodil Services.

Wat netwerkbeheer bij ons juist inhoudt? Een volledige lijst neerpennen is onmogelijk en zou té omslachtig zijn, maar in grote lijnen bestaat netwerkbeheer bij ons uit een preventief onderhoud van bedrijfsnetwerken. Het maken van back-ups en het controleren van hun bruikbaarheid, het instellen en controleren van o.a. firewalls en antivirussoftware, continue updates van besturingssystemen, drivers, software, enzovoort. Wilt u dat het netwerk van uw bedrijf vlot werkt en blijft werken? En dat er snel en effectief wordt ingegrepen bij eventuele problemen? Kies dan voor netwerkbeheer door Daffodil Services.

 
Wat kan u verwachten van netwerkbeheer door Daffodil Services?

Netwerkbeheer volgens een servicecontract

Klanten die op beide oren willen slapen wat hun bedrijfsnetwerk betreft, nemen bij ons een servicecontract. Zo genieten ze voor een vast maandelijks bedrag van een uitgebreid dienstenpakket omtrent netwerkbeheer dat Daffodil Services automatisch voor hen uitvoert zonder dat ze erom hoeven te vragen. Dit houdt in dat zij zich niet zelf moeten bekommeren om updates, of hun back-ups nog werken, of ze in orde zijn met alle licenties, … Wij doen dit voor hen zodat zij zich kunnen bezighouden met de kernactiviteiten van hun zaak. Bovendien kunnen zij op die manier ook perfect inplannen hoeveel de kosten voor hun netwerkbeheer zullen bedragen, waardoor men makkelijker kan budgetteren en niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wilt u graag meer weten over deze contracten voor netwerkbeheer? Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@daffodil.be of via 014/265.300.


De ideale partij voor systeem- en netwerkbeheer


Bij Daffodil Services behandelen we de bedrijfsnetwerken van onze klanten alsof het onze eigen netwerken zijn. Dit doen we door middel van een professioneel netwerkbeheer, volledig toegespitst op de unieke situatie van elke klant. Bovendien bieden wij diverse servicecontracten aan zodat hun investering ook op termijn blijft renderen en geen constante bron van ergernis wordt. Uiteraard is ook de beveiliging van een netwerk enorm belangrijk, meer hierover vindt u op onze pagina “Netwerkbeveiliging”. Door uw netwerkbeheer over te laten aan Daffodil Services kiest u voor hoge kwaliteit gecombineerd met een persoonlijke service en betaalbare tarieven op maat!

De ideale partij voor systeem- en netwerkbeheer.

 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

bedrijfsnetwerk netwerk netwerkbeheer bedrijfsnetwerken
netwerk netwerkbeheer bedrijfsnetwerken bedrijfsnetwerk

Partners:

Deel deze pagina: