• netwerkbeveiliging netwerk bedrijfsnetwerk ups noodstroom
 • netwerkbeveiliging netwerk bedrijfsnetwerk ups noodstroom
 • netwerkbeveiliging netwerk bedrijfsnetwerk ups noodstroom
 • netwerkbeveiliging netwerk bedrijfsnetwerk ups noodstroom
 • netwerkbeveiliging netwerk bedrijfsnetwerk ups noodstroom

Netwerkbeveiliging: bescherm uw bedrijf

In onze huidige maatschappij staat de technologie niet stil. Computers maken een onmisbaar deel uit van onze samenleving én van de bedrijfswereld. De moderne technologie brengt echter ook steeds meer bedreigingen met zich mee: virussen, aanvallen van hackers, inbraken op het netwerk, spammail, misbruik van het bedrijfsnetwerk door werknemers, gegevensverlies door inadequate back-ups, en ga zo maar door. Daarom is het van cruciaal belang dat het netwerk van uw bedrijf voorzien is van een waterdichte netwerkbeveiliging.


Netwerkbeveiliging tegen aanvallen van binnenuit en van buitenaf.
 

Netwerkbeveiliging tegen aanvallen van binnenuit en van buitenaf

Niet alleen de bedrijfsnetwerken van grotere bedrijven maar ook die van kmo’s zijn steeds vaker het doelwit van hackers. Ze willen financiële gegevens bemachtigen, vertrouwelijke bedrijfsinformatie verkrijgen, servers misbruiken voor het verspreiden van illegale content, enzovoort.


Daarnaast mogen ook de risico’s van binnenuit niet vergeten worden: ongewenst surfgedrag, persoonlijke documenten en beeldmateriaal die op de server worden opgeslagen of ongepaste content die via het bedrijfsnetwerk wordt gedownload, en ga zo maar door. Bij Daffodil Services weten we dat een goed uitgekiende netwerkbeveiliging op verschillende niveaus en op maat van uw bedrijf onmisbaar is om uw netwerk hiertegen te beschermen. Daarom implementeren wij bij Daffodil op basis van uw prioriteiten die oplossingen die het best bij uw situatie passen. Deze gaan van een standaard netwerkbeveiliging tegen hackers aan de hand van een firewall en van een spamfilter en malwarefilter die uw mailbox vrijwaren van ongewenste e-mails tot verder gevorderde beveiligingsmethoden zoals bijv. het opzetten van een doorgedreven paswoordbeleid en beveiliging tegen productiviteitsverlies door de toegang tot sociale media en bepaalde websites te beperken.


Netwerkbeveiliging tegen gegevensverlies


Kunt u zich inbeelden wat een ramp het zou zijn als u uw kostbare bedrijfsgegevens zou kwijtspelen? Als het werk van talloze mensen, van dagen, weken of zelfs maanden, verloren zou gaan? Een degelijke netwerkbeveiliging en meer bepaald recovery- en back-upoplossingen en een UPS noodstroom systeem, kunnen dit soort rampscenario’s voorkomen. Om uw netwerk doeltreffend te blijven beschermen moeten deze echter ook minutieus geïmplementeerd en beheerd worden. Zo heeft back-ups nemen bijvoorbeeld weinig zin als ze achteraf onbruikbaar blijken. Daarom hebben wij het systematisch controleren en testen van back-ups opgenomen in onze servicecontracten. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze gevrijwaard blijven van duur gegevensverlies.

 
Netwerkbeveiliging tegen gegevensverlies.

Voor de netwerkbeveiliging tegen noodgevallen zoals brand, overstromingen, enz., werken wij een uitgebreid disaster recovery plan om deze netwerken in een zo kort mogelijke tijd weer operationeel te krijgen. Gegevens veiligstellen bij stroomuitval, kan dan weer met een UPS noodstroom systeem. Maar meer daarover op de pagina “UPS noodstroom”. Wilt u graag te weten komen of uw bedrijfsnetwerk voldoende beschermd is tegen gegevensverlies? Neem dan contact met ons op voor een grondige evaluatie van uw netwerk!


Kies voor netwerkbeveiliging door Daffodil Services

Om uw bedrijf veilig en optimaal te laten functioneren, is het noodzakelijk om uw netwerkbeveiliging slim in te richten. Daarom maken we bij Daffodil Services uit Westerlo (nabij Olen, Geel en Herentals in de provincie Antwerpen) eerst een grondige studie van de behoeften van onze klanten op het vlak van netwerkbeveiliging. Op basis hiervan en in overleg met onze klanten, zorgen wij voor een oplossing op maat die voor hen het meest rendabel en eenvoudig te beheren is. Uiteraard gebruiken we, net als voor al onze andere diensten, ook voor netwerkbeveiliging uitsluitend producten van hoogstaande kwaliteit. Bij ons kunt u dan ook steevast rekenen op een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u uw bedrijfsnetwerk veilig(er) stellen en bent u op zoek naar de geknipte partner omtrent netwerkbeveiliging? Wacht dan niet langer en contacteer ons op info@daffodil.be of 014/265.300!


Kies voor netwerkbeveiliging door Daffodil Services.

 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

bedrijfsnetwerk netwerk netwerkbeveiliging ups noodstroom
netwerk netwerkbeveiliging ups noodstroom bedrijfsnetwerk

Partners:

Deel deze pagina: