“To Cloud or to on premises”, that is the question die onze zaakvoerder en tevens webmaster Karin Van Loon zich al de hele tijd stelt. Het antwoord laat echter nog even op zich wachten omdat de service aan onze klanten voorgaat op het schrijven van deze website.


Vraagt u zich ook af of de Cloud een interessante optie is voor u of blijft u toch beter met fysieke systemen werken? Neem dan gerust nu al contact met ons op per e-mail via info@daffodil.be of telefonisch op 014/265.300. Op basis van een uitgebreide analyse van uw netwerk, kunnen wij u de voor- en nadelen van beide systemen of een combinatie van de twee uitleggen zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken.


  • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

    Groep Wuyts     

  • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

    GS Bouw NV     

  • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

    Horwin Comm.v.     

Partners:

Deel deze pagina: