De processor van onze copywriter/webmaster (en tevens zaakvoerder) Karin Van Loon is overbelast en haar temperatuur loopt te hoog op. We hebben de airco wat lager gezet en geven haar veel gekoelde dranken. Zo hopen we haar zo snel mogelijk weer schrijvende te krijgen zodat u ook op deze pagina kunt genieten van interessante informatie over onze diensten…

… Wij hopen dat u het niet al te erg vindt dat we af en toe ook eens wat luchtiger uit de hoek komen. We nemen onze service naar onze klanten toe echter wel heel serieus. En net daarom is deze pagina nog niet klaar. Onze prioriteit is en blijft namelijk het persoonlijk dienen van onze klanten op de meest professionele manier mogelijk, en dat gaat voor op het schrijven van websiteteksten. Alvast hartelijk bedankt voor uw geduld en begrip.


  • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

    Groep Wuyts     

  • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

    GS Bouw NV     

  • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

    Horwin Comm.v.     

Partners:

Deel deze pagina: