• it-advies it-leverancier ICT IT-services
 • it-advies it-leverancier ICT IT-services
 • it-advies it-leverancier ICT IT-services
 • it-advies it-leverancier ICT IT-services
 • it-advies it-leverancier ICT IT-services

IT-advies op maat

Het geven van IT-advies loopt als een rode draad doorheen ons volledige gamma IT-services. Het komt terug in alle aspecten van onze dienstverlening als IT-leverancier. En dat niet alleen op vraag van onze klanten maar ook proactief.

Vanzelfsprekend staat kwaliteit ook hier weer hoog in het vaandel bij Daffodil Services. Dat uit zich o.a. in de manier waarop we uitgebreid de tijd nemen om naar onze klanten te luisteren, het feit dat we alleen met kwalitatief hoogstaande producten tegen een correcte prijs werken en natuurlijk ons stokpaardje: persoonlijk advies op maat!

 
Het geven van IT-advies loopt als een rode draad doorheen ons volledige gamma IT-services.

Uitgebreid IT-advies

Wij staan onze klanten met raad en daad bij op tal van vlakken. Dit kan gaan van IT-advies over redelijk eenvoudige zaken zoals de keuze van een ergonomisch toetsenbord of wat een medewerker moet doen met een pop-up die op het scherm verschijnt, tot heel wat complexere onderwerpen. We denken daarbij aan IT-advies over datacentralisatie, netwerkbeveiliging, disaster recovery, back-upoplossingen, een netwerkarchitectuur op maat, een geoptimaliseerd netwerkbeheer, en ga zo maar door.


Uitgebreid IT-advies.

Onze missie is hier telkens het optimaliseren van de bedrijfsprocessen van onze klanten zodat ze sneller, gestroomlijnder en dus rendabeler gaan werken. Hoe we daarin juist te werk gaan, vindt u terug in het puntje “IT-advies door Daffodil Services” hieronder.


                                                    Proactief IT-advies


Proactief IT-advies.
 

Voor de eenvoudigere zaken, nemen onze klanten vaak zelf contact met ons op maar als het om uitgebreid IT-advies gaat in verband met een gespecialiseerder thema, gebeurt dit meestal proactief door ons. Dankzij onze persoonlijke service, kennen wij het netwerk en de behoeften van onze klanten namelijk door en door. Daarnaast volgen wij de nieuwste trends en mogelijkheden op het vlak van ICT op de voet.


Door deze twee troeven te combineren, kunnen onze klanten steeds rekenen op de meest gepaste oplossing voor hun bedrijfssituatie. Want als professionele IT-leverancier beschouwen we het als onze plicht om onze klanten proactief die mogelijkheden aan te reiken waardoor ze sneller, vlotter en rendabeler gaan werken.

IT-advies door Daffodil Services

Misschien dat enkele voorbeelden helpen om duidelijk te maken wat wij bij Daffodil services nu precies verstaan onder persoonlijk IT-advies op maat:


Bij nieuwe klanten zien we nog vaak dat een medewerker de e-mails die op het info-adres binnenkomen, fysiek moet doorsturen naar de gepaste collega om af te handelen. Dit neemt uiteraard gigantisch veel tijd in beslag die productiever gespendeerd zou kunnen worden. Door bijvoorbeeld de info-mailbox toe te voegen aan de mailboxen van alle relevante medewerkers en via flags aan te duiden wie waar mee bezig is, kunnen we onze klanten enorm veel tijd besparen.

 
IT-advies door Daffodil Services.

Een andere situatie die nog regelmatig voorkomt bij nieuwe klanten, is de verspreide opslag van data. Medewerkers kunnen niet aan documenten omdat ze op de pc van een collega staan, redelijk wat data wordt bewaard op plaatsen waar geen back-up van gemaakt wordt, … met alle gevolgen van dien. Door hun gegevens te centraliseren, voorkomt Daffodil Services duur gegevensverlies en wordt de productiviteit geboost. Zo kunnen wij er via folder redirection bijvoorbeeld voor zorgen dat alle data automatisch in de juiste mappen terechtkomt zonder dat de gebruikers zelfs merken dat ze ze niet op hun eigen pc bewaren.

En dit zijn maar enkele van de talloze voorbeelden over hoe wij onze klanten helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wilt u ook sneller, veiliger en rendabeler werken? Neem dan gerust contact met ons op, ook voor u staan wij graag klaar met ons IT-advies op maat!


 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

ICT it-leverancier it-advies IT-services
it-leverancier it-advies IT-services ICT

Partners:

Deel deze pagina: