• bedrijfsnetwerken bedrijfsnetwerk beveiliging bedrijfsnetwerk netwerk
 • bedrijfsnetwerken bedrijfsnetwerk beveiliging bedrijfsnetwerk netwerk
 • bedrijfsnetwerken bedrijfsnetwerk beveiliging bedrijfsnetwerk netwerk
 • bedrijfsnetwerken bedrijfsnetwerk beveiliging bedrijfsnetwerk netwerk
 • bedrijfsnetwerken bedrijfsnetwerk beveiliging bedrijfsnetwerk netwerk
Het bedrijfsnetwerk is het zenuwstelsel van servers, computers en randapparatuur dat uw bedrijf doet draaien.
 

Bedrijfsnetwerken

Het bedrijfsnetwerk is het zenuwstelsel van servers, computers en randapparatuur dat uw bedrijf doet draaien. Het is als het ware het technologische hart dat uw onderneming in leven houdt. Daarom is het belangrijk dat men voor het opzetten van nieuwe bedrijfsnetwerken of voor het onderhoud van bestaande netwerken, kiest voor een bedrijf met ruime ervaring en expertise. Een bedrijf dat zijn klanten de persoonlijke service en behandeling geeft die ze verdienen. Een bedrijf zoals Daffodil Services uit Westerlo (nabij Olen, Geel en Herentals in de provincie Antwerpen)!


Bedrijfsnetwerken beheren

Vaak staat men er niet bij stil hoe belangrijk het bedrijfsnetwerk voor een onderneming is. Het belang ervan mag nochtans niet onderschat worden. Beeldt u zich bijvoorbeeld maar eens in wat het kan kosten wanneer uw netwerk en systemen tijdelijk stilliggen of onbruikbaar worden en uw werknemers noodgedwongen met de duimen zitten te draaien! Om dit te voorkomen hebben bedrijfsnetwerken, net zoals auto’s, nood aan een degelijk en regelmatig onderhoud. U vertrouwt hiervoor dan ook best op een gespecialiseerde netwerkbeheerder die het volledige beheer van uw bedrijfsnetwerk voor zijn rekening kan nemen. Daffodil Services is daar de geknipte partner voor! Naast de initiële implementatie van bedrijfsnetwerken bieden wij namelijk ook diverse contracten aan voor het onderhoud en beheer ervan. U ontdekt er meer over op onze pagina “Netwerkbeheer”.


Bedrijfsnetwerken beschermen

Nu het internet meer dan ooit binnen handbereik ligt van iedereen, is ook netwerkbeveiliging onmisbaar geworden. Spyware, trojans, virussen, hackers, wormen, security exploits,… u ziet door de bomen het bos niet meer!

 
Bedrijfsnetwerken aanleggen en onderhouden.

Al deze boosdoeners kunnen bedrijfsnetwerken zodanig toetakelen dat belangrijke data verloren gaan of zelfs het volledige netwerk crasht. Vooral kleinere en middelgrote firma's zijn op dit vlak uitermate kwetsbaar, aangezien zij voor de beveiliging van hun bedrijfsnetwerk meestal geen voldoende gekwalificeerd personeel in dienst hebben. Netwerkbeveiliging is dan ook het werk van specialisten zoals Daffodil Services. Wij kunnen u helpen met de implementatie en configuratie van alle benodigde apparatuur en software hiervoor zoals firewalls, antivirusoplossingen, spamfilters, enz. Bovendien kunnen wij deze voor u ook monitoren en bij dreigingen onmiddellijk gepaste actie ondernemen zodat uw netwerk niet in gevaar komt.

Bedrijfsnetwerken aanleggen en onderhouden

Als professioneel netwerkbeheerder heeft Daffodil Services niet alleen ruime ervaring met het beheer en onderhoud van bedrijfsnetwerken, met de regelmaat van de klok installeren wij ook nieuwe netwerken en brengen wij verouderde netwerken up-to-date. Daarbij bieden wij onze klanten telkens oplossingen op maat aan wat betreft hun servers en andere netwerk hardware. Wilt u graag weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact op via info@daffodil.be of op het nummer 014/265.300. Een bedrijfsnetwerk in handen van Daffodil Services is een bedrijfsnetwerk in betrouwbare handen!


Als professioneel netwerkbeheerder heeft Daffodil Services niet alleen ruime ervaring met het beheer en onderhoud van bedrijfsnetwerken, met de regelmaat van de klok installeren wij ook nieuwe netwerken en brengen wij verouderde netwerken up-to-date.

 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk z dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

beveiliging bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerken netwerk
bedrijfsnetwerk bedrijfsnetwerken netwerk beveiliging bedrijfsnetwerk

Partners:

Deel deze pagina: