• netwerk hardware it-diensten bedrijfsnetwerk
 • netwerk hardware it-diensten bedrijfsnetwerk
 • netwerk hardware it-diensten bedrijfsnetwerk
 • netwerk hardware it-diensten bedrijfsnetwerk
 • netwerk hardware it-diensten bedrijfsnetwerk

Kwaliteit als uitgangspunt

Topkwaliteit leveren is al sinds de oprichting van Daffodil Services het uitgangspunt van alles wat we doen. De drijvende krachten hierachter zijn onze passie voor IT en ons perfectionisme.

Dit uit zich dan ook in al onze IT-services, van het eerste contact met een klant tot het onderhouden van hun bedrijfsnetwerk alsof het ons eigen netwerk zou zijn.


Dit uit zich dan ook in al onze IT-services, van het eerste contact met een klant tot het onderhouden van hun bedrijfsnetwerk alsof het ons eigen netwerk zou zijn.

Kwalitatieve hardware

Het spreekt dan ook voor zich dat wij uitsluitend met kwalitatieve hardware van professionele partners werken. Kwalitatieve hardware is namelijk de fundering van een kwalitatief netwerk en een basisvereiste om bedrijfsnetwerken vlot en zonder onderbrekingen te kunnen laten functioneren.

Net als andere producten, is ook hardware echter niet onfeilbaar en bestaat er steeds een kleine kans dat er een defect optreedt. Daarom raden wij onze klanten aan om bij de aanschaf van o.a. nieuwe netwerk hardware ook gebruik te maken van de garantie-uitbreiding van de fabrikant. Hierdoor genieten ze langer van de waarborg op hun product en zijn ze meestal tot het einde van de levensduur ervan beschermd. Een bijkomend voordeel is dat fabrikanten in het kader van een garantie-uitbreiding verplicht zijn binnen een bepaalde termijn het probleem op te lossen. Daardoor worden onze klanten sneller geholpen indien er zich toch een defect zou voordoen en kunnen ze dus ook op het vlak van herstellingen op de best mogelijke kwaliteit rekenen.


Bij Daffodil Services uit Westerlo mag u bovendien professionele IT-services op maat verwachten.
 

Persoonlijke IT-kwaliteit

Voor Daffodil Services staat een kwalitatieve dienstverlening gelijk aan een persoonlijke dienstverlening. Wij gaan er prat op dat klanten geen klein radertje in het grote geheel zijn bij ons maar dat we onze klanten en hun netwerken door en door kennen. Alleen zo kunnen we hen de beste oplossingen voor hun situatie aanreiken en genieten zij van een goed presterend en rendabel netwerk dat hen in staat stelt zich op hun core business te focussen.

Bij Daffodil Services uit Westerlo mag u bovendien professionele IT-services op maat verwachten. Want alleen door op maat te werken, kunnen wij de kwaliteit waar wij voor staan, garanderen. Wij beseffen namelijk als geen ander dat elke kmo anders en uniek is en dus ook een unieke aanpak en oplossingen nodig heeft.


IT-kwaliteit aan de juiste prijs

Aan kwaliteit hangt natuurlijk een prijskaartje. Bij Daffodil Services streven we er echter consequent naar om de beste prijs/kwaliteitverhouding aan te bieden voor alle IT-diensten en producten die we aanbieden.

Een schoolvoorbeeld van ons streven naar IT-kwaliteit aan de juiste prijs, zijn onze service contracten. Met een dergelijk onderhoudscontract betalen klanten een vast maandelijks bedrag voor een allesomvattend pakket aan proactieve IT-diensten die ervoor zorgen dat hun netwerk goed onderhouden blijft en dus vlot blijft draaien. Zonder dat zij het merken, zijn wij voortdurend in de weer om ervoor te zorgen dat zij snel en zonder onderbrekingen kunnen werken. Zo besparen zij niet alleen kosten dankzij een stabieler en rendabeler netwerk, maar genieten ze ook van een flinke korting op het uurtarief voor al hun netwerkonderhoud tegenover wanneer zij voor al deze diensten apart zouden betalen. Bovendien kunnen zij op beide oren slapen wat de betrouwbaarheid van hun bedrijfsnetwerk betreft. En een dergelijke gemoedsrust is onbetaalbaar!


IT-kwaliteit ook voor u


Maakt u ook het liefst gebruik van betrouwbare kwaliteitsproducten die u zonder onderbrekingen helpen werken? Vindt u het ook niet meer dan normaal dat uw IT-leverancier uw netwerk beheert alsof het dat van hem was? Verwacht u ook dat IT-diensten ervoor zorgen dat u sneller en rendabeler kunt presteren? Neem dan contact op met Daffodil Services uit Westerlo (nabij Olen, Geel en Herentals in de provincie Antwerpen). Wij nemen graag de tijd om u persoonlijk uit te leggen hoe wij te werk gaan en welke kwaliteit wij u kunnen bieden.

 
Vindt u het ook niet meer dan normaal dat uw IT-leverancier uw netwerk beheert alsof het dat van hem was?

 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

it-diensten hardware netwerk bedrijfsnetwerk
hardware netwerk bedrijfsnetwerk it-diensten

Partners:

Deel deze pagina: