• IT-service IT bedrijfsnetwerk netwerk
 • IT-service IT bedrijfsnetwerk netwerk
 • IT-service IT bedrijfsnetwerk netwerk
 • IT-service IT bedrijfsnetwerk netwerk
 • IT-service IT bedrijfsnetwerk netwerk

IT-service op maat


Onze passie voor IT combineren we met een ver doorgedreven perfectionisme, om zo te komen tot een IT-service die bulkt van de mogelijkheden voor u en uw bedrijf.
 

Het bedrijfsnetwerk is het hart van uw onderneming. Het zorgt ervoor dat uw bedrijf vlot blijft draaien, biedt toegang tot uw bedrijfskritische gegevens en garandeert dat u met klanten en medewerkers kunt communiceren. Daffodil Services waakt over de gezondheid van dit cruciale orgaan. Onze passie voor IT combineren we met een ver doorgedreven perfectionisme, om zo te komen tot een IT-service die bulkt van de mogelijkheden voor u en uw bedrijf. In wat volgt ontdekt u meer over deze IT-service op maat.


De troeven van onze IT-service

Een van de grootste troeven van onze IT-service is ongetwijfeld onze persoonlijke aanpak. Wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar uw wensen en doen er alles aan om onze IT-service hier nauwkeurig op af te stemmen. Een tweede belangrijke troef is ons perfectionisme: vanuit onze passie voor IT beheren wij elk netwerk alsof het dat van ons is. Zijn er problemen? Dan lossen wij deze zo snel mogelijk op. Afhankelijk van het probleem, gebeurt dit vanop afstand of komen wij bij u ter plaatse.


Ten slotte kunt u ons ook inschakelen als contactpunt voor andere leveranciers. Zijn er bijvoorbeeld problemen met uw provider, maar wordt u steeds van het kastje naar de muur gestuurd? Breng ons hier dan van op de hoogte: wij nemen graag contact op met uw provider om vanuit onze expertise de problemen te bespreken.

 
De troeven van onze IT-service.

Een proactieve IT-service

Voorkomen is beter dan genezen, zeker wanneer het gaat om uw bedrijfsnetwerk. Daarom levert Daffodil Services steevast een proactieve IT-service voor zijn klanten met servicecontract. Net zoals een wagen heeft namelijk ook een bedrijfsnetwerk nood aan een regelmatig onderhoud om correct en snel te blijven werken. Als het netwerk uitvalt, kan dit serieuze problemen met zich meebrengen, die uiteindelijk veel meer zullen kosten dan een regelmatig onderhoud. Wanneer u gebruik maakt van een van de proactieve formules binnen onze IT-service houden wij steeds een oogje in het zeil en zorgen we er onder andere voor dat alle belangrijke updates tijdig worden uitgevoerd. Wij beseffen maar al te goed dat een correct functionerend netwerk van onschatbare waarde is voor uw bedrijf!


Onze IT-service tot uw dienst

Daffodil Services biedt een IT-service op maat voor elk bedrijf. Dit kan aan gewoon uurtarief, maar om het voor u nog makkelijker te maken, werken wij ook met twee types onderhoudscontracten. Wenst u dat we alleen het hoogst noodzakelijke onderhoud aan uw bedrijfsnetwerk proactief uitvoeren, dan kiest u best voor het Tier 1 contract. Wij zorgen er dan voor dat alle essentiële updates en service packs geïnstalleerd worden en monitoren voor u of alles blijft werken zoals het hoort. Moet er iets opgelost of aangepast worden, dan betaalt u gewoon per uur. Wilt u echter volledige gemoedsrust, dan kiest u beter voor het uitgebreide Tier 2 contract. Voor een vast maandelijks bedrag zorgen we ervoor dat alle in het contract opgenomen apparaten van uw bedrijfsnetwerk vlot blijven draaien zónder dat u hierom moet vragen of extra voor moet betalen!


Naast gemoedsrust is het andere grote voordeel van deze IT-service contracten dat u korting op het uurtarief geniet en efficiënt kunt inschatten hoeveel het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk u jaarlijks zal kosten.
 

Naast gemoedsrust is het andere grote voordeel van deze IT-service contracten dat u korting op het uurtarief geniet en efficiënt kunt inschatten hoeveel het onderhoud van uw bedrijfsnetwerk u jaarlijks zal kosten, wat het opstellen van een correcte financiële planning natuurlijk veel makkelijker maakt. Wilt u graag meer weten over deze verschillende contracten, aarzel dan niet om ons te contacteren!


IT-service management door Daffodil Services

Bij Daffodil Services uit Westerlo (nabij Olen, Geel en Herentals in de provincie Antwerpen) bent u aan het goede adres voor de betere IT-service op maat. Zowel voor kmo’s als voor zelfstandigen bieden wij diverse mogelijkheden om het bedrijfsnetwerk optimaal te laten functioneren. Dit alles gebeurt steeds op een persoonlijke manier en met het grootste oog voor detail. Meer informatie over onze IT-service kunt u vinden op deze website, maar uiteraard staan wij ook altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Contact opnemen kan via info@daffodil.be of op het nummer 014/265.300. • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

bedrijfsnetwerk IT IT-service netwerk
IT IT-service netwerk bedrijfsnetwerk

Partners:

Deel deze pagina: