• netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services
 • netwerk bedrijfsnetwerken servers it-services

Interessante tips

Sla de garantie-uitbreidig niet over
Zelfs bij kwalitatieve hardware bestaat er altijd een kleine kans op defecten. Neem daarom bij de aankoop ook de garantie-uitbreiding van de fabrikant. U geniet van een langere waarborgtermijn en wordt sneller geholpen door de fabrikant.
 
Beter voorkomen dan genezen
Een traag en onbetrouwbaar netwerk dat mogelijks zelfs uitvalt, kan serieuze problemen met zich meebrengen, die uiteindelijk veel meer zullen kosten dan een regelmatig proactief onderhoud! Ga voor gemoedsrust en sluit een servicecontract af!
 
Voorkom rampscenario's
Wat een ramp zou het zijn als al het werk van talloze mensen, van dagen, weken of zelfs maanden, verloren zou gaan! Een degelijke netwerkbeveiliging op verschillende niveaus kan dit voorkomen.
 
Vermijd kopzorgen met het juiste storage systeem
Back-upgegevens oproepen en reactiveren in een noodgeval, neemt tijd in beslag. Om uw netwerk weer zo snel mogelijk operationeel te hebben is het belangrijk om voor redundantie te zorgen in uw storage solution.
 
Beveilig uw bedrijf tegen productiviteitsverlies
Ongewenst surfgedrag, persoonlijke documenten die op de server worden opgeslagen of ongepaste content die via het bedrijfsnetwerk wordt gedownload kunnen tegengegaan worden a.d.h.v. een doorgedreven paswoordbeleid en beperking van toegang tot sociale media en bepaalde sites.
 
Het nut van een servicecontract
Back-ups nemen heeft weinig zin als ze achteraf onbruikbaar blijken. Daarom hebben wij het systematisch controleren en testen van back-ups opgenomen in onze servicecontracten. Zo kunnen onze klanten erop vertrouwen dat ze gevrijwaard blijven van duur gegevensverlies.
 
 • In Daffodil hebben wij eindelijk een betrouwbare IT-partner gevonden. Chris zorgt ervoor dat ons netwerk vlot draait dankzij zijn uitzonderlijke knowhow en persoonlijke service!

  Groep Wuyts     

 • Dankzij Chris heeft ons bedrijfsnetwerk nog geen enkele panne gekend! Bovendien kunnen we bij Daffodil altijd rekenen op een snelle reactietijd.

  GS Bouw NV     

 • Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Daffodil Services. Ze onderhouden ons netwerk zó dat we altijd vlot kunnen blijven werken

  Horwin Comm.v.     

servers bedrijfsnetwerken netwerk it-services
bedrijfsnetwerken netwerk it-services servers

Partners:

Deel deze pagina: